|   Vi tilbyder   |   Referencer   |   Billeder   |   Webshop   |   Om os   |
 

Om os!

Malerfirmaet blev d 1. marts 2013 omdøbt til Wallpaint. Firmaet blev grundlagt af Malermester Boe Christensen 1/9 1996 efter blot at have været udlært i 4 ½ år. I dag er vi er et mindre, men kvalitetsbevidst malerfirma der ligger stor vægt på den personlige tillid. Vi beskæftiger i dag mellem 2-5 malersvende og har haft niveauet der siden 2004, hvor vi ellers toppede med 22 medarbejdere. Vi holder til i det østjyske, hvor vi også har vores hovedsaglige arbejdsområder, men vi udfører malerarbejde i hele Danmark for flere af vores kunder.

Der er i tiden med malerfirmaet bla. blevet istandsat mere end 700 fraflytnings lejligheder og over 200 kontorlejemål.

Virksomhedens idegrundlag er også at servicere virksomheder og private kunder som efterspørger høj kvalitet og specielle maleteknikker.

Vi udfører alt i malerarbejde og har efterhånden en lang reference liste.

Virksomhedens medarbejdere

Vores medarbejdere er med i et team af dygtige folk med stor erfaring inden for kvalitetsmalearbejde. Dette team samarbejder og er grundlaget for, at vore kunder får udført et helt perfekt stykke malerarbejde.

Vore kunder ved, at de kan have tillid til virksomheden og medarbejderne, og at arbejdet er i de bedste hænder hos os. Alle vores medarbejdere gør sig som den professionelle fagmand, der på bedst mulig måde kan vejlede vores kunder om arbejdets udførelse og kvalitet.


 

Danske Malermestre Se vores grønne smily hos Arbejdstilsynet!
Se vores grønne smily hos Arbejdstilsynet